Onze diensten

Apk

APK is een Europa wettelijk verplichte keuring. Dit is bedoeld om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.
Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder een geldige APK.
Bij geen geldige APK krijgt u van de RDW of de politie een boete. Als u een ongeluk maakt is uw voertuig dan ook niet verzekerd.
Het is dus daarom heel belangrijk dat u weet wanneer uw voertuig APK-gekeurd moet zijn.

Onderhoud en reparatie

Bij auto rijden hoort ook nog een stuk onderhoud bij.
Dit zorgt voor een langere levensduur van de auto en weet men ook of alles nog in takt is. Wij voeren de reparatie en onderhoud met hoge kwaliteitseisen uit.
Ons team zorgt ervoor dat de nodige reparatie en/of onderhoudswerkzaamheden aan uw auto succesvol verloopt.
Of het nou een kleine servicebeurt is of een ingewikkelde reparatie wij staan altijd paraat voor u. Wij leveren alles op maat.

Diagnose

Tegenwoordig bevatten de voertuigen zeer veel elektronica. Dit niet alleen in de motorruimte, maar overal waar te bedenken valt.
Denk bijvoorbeeld hierbij aan stoelen, stuur, kachel, instrumenten paneel etc...
Elk component heeft ieder zijn eigen regel apparaat. Dat kunt u zien als kleine computers die continue met elkaar communiceren.
De communicatie loopt via de data kabels en zelfs daarin zijn verschillende smaken in te vinden. Zoals canbus, linbus en mostbus.
Als het allemaal goed functioneert is het prima. Toch kunnen er diverse storingen in voorkomen.
Zoals een defecte sensor, regelapparaat of een kabelbreuk. Wij als autobedrijf Crijnssen zijn gespecialiseerd in het opsporen van deze storingen en verhelpen daarvan.
Dit mededoor ervaren diagnosespecialisten die wij in huis hebben.

Schadetaxatie en -herstel

Schade aan uw voertuig? Wij regelen het verder! De schade wordt getaxeerd en hersteld op korte termijn zodat u weer gauw mobiel bent.

Airco onderhoud en reparatie.

Airco systemen dienen jaarlijks gecontroleerd te worden op de werking ervan. Het aircosysteem bevat koudemiddel die ervoor zorgt dat de auto koelt. Jaarlijks heb je zo een 10% verlies daarvan. Als de vullinsgraad te weinig is resulteert dat aan een te weinig tot geen koelvermogen. Wij bieden een airco onderhoudsbeurt aan en doen ook de reparatie van een defecte airco systeem.

Vervangend vervoer

Kunt u uw auto niet missen? Wij hebben een vervangend voor u, voor maar liefst 25euro per dag.

Gratis leenfiets

Bij autobedrijf Crijnssen hebt u altijd het recht op een gratis leenfiets tijdens de reparatieduur.